Son Dakika Manavgat / Eoyrkkm3jyemcm : Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor.

Son Dakika Manavgat / Eoyrkkm3jyemcm : Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor.. Dumandan zehirlenen vatandaşların durumu da. Yangına karadan ve havadan müdahale sürerken, bazı vatandaşların dumandan etkilendiği belirtiliyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını 12 ilden gönderilen 19 helikopter, 103 arazöz, 6 dozer, 1 uçak ve 412 orman işçisiyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Dumandan ve alevlerden etkilenen 62 kişi hastanelere kaldırıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. 30 mins · manavgat'ta 2 kişinin yaralandığı kazada ambulans gelene kadar hamile eşinin elini bir an olsun bırakmadı. Pages liked by this page. Dumandan ve alevlerden etkilenen 62 kişi hastanelere kaldırıldı. 03.07.2021 05:08 matso başkanı güngör'den, kent ekonomisini çeşitlendirme çağrısı.

Manavgat Irmagi Haberleri Son Dakika Manavgat Irmagi Haber Guncel Gelismeler
Manavgat Irmagi Haberleri Son Dakika Manavgat Irmagi Haber Guncel Gelismeler from i2.milimaj.com
Neyin içinde olduğumuzu bile fark edemedik ifadelerini kullandı. Son dakika haberine göre antalya'da iki farklı. Son dakika haberlerine göre kyk yurdu hazir hale geti̇ri̇ldi̇afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınıa sağlık bakanlığı. 03.07.2021 05:08 matso başkanı güngör'den, kent ekonomisini çeşitlendirme çağrısı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını 12 ilden gönderilen 19 helikopter, 103 arazöz, 6 dozer, 1 uçak ve 412 orman işçisiyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri. Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri burada. Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri burada.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını 12 ilden gönderilen 19 helikopter, 103 arazöz, 6 dozer, 1 uçak ve 412 orman işçisiyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Manavgat belediye başkanı şükrü sözen yangına ilişkin açıklamalarda bulunarak 'akılalmaz, kötü bir tablo. Manavgat harita nerede, nasıl gidilir? Edinilen son dakika haberine göre tarım ve orman bakanı pakdemirli: Sarılar mahallesi hastane caddesi'nde sarılar jandarma karakolu karşısında orman ve makilik alanda çıkan yangına, orman i̇şletme müdürlüğüne ait 5 arazöz, 4 su. Manavgat yangını son durum antalya son dakika haber. Emniyet'ten '5 bin lira yatırdım iki saat sonra 74 bin lira kazandım' mesajlarına karşı uyarı; Pages liked by this page. Türkiye'de 28 temmuz günü koronavirüs nedeniyle 76 kişi vefat etti, 22 bin 291 yeni vaka. Gündem son dakika haberleri (antalya manavgat) manavgat'ta son dakika son durum nedir açıkla. Manavgat antalya arası kaç saat? 61.166 beğenme · 2.563 kişi bunun hakkında konuşuyor. Son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde meydana gelen korkutan orman yangını şiddetli rüzgarın da etki etmesi ile beraber yerleşim yerlerine kadar sıçradı. Antalya'da 4 farklı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı, 4 mahalle boşaltıldı.

Manavgat antalya arası kaç saat? Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri burada. Manavgat'ta orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı, 62 kişi hastanelik oldu son dakika: Muz seraları yandı, traktörler alevlere teslim oldu. Olayın tüm boyutlarıyla araştırılacağını açıklayan cumhurbaşkanı erdoğan, yangında zarar gören.

Manavgat Son Dakika Haber Home Facebook
Manavgat Son Dakika Haber Home Facebook from lookaside.fbsbx.com
Olayın tüm boyutlarıyla araştırılacağını açıklayan cumhurbaşkanı erdoğan, yangında zarar gören. Son dakika habere göre dışişleri bakanı çavuşoğlu: '(manavgat'taki orman yangını) evi, serası ya da tarım ürünleri zarar görenlerin hepsinin telafisini yaparız, hepsini gideririz' Bölgede bulunan mezarlar yangında tahrip olurken, yanan traktör ve. Manavgat son dakika haber, manavgat. Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Aktuelle preise für produkte vergleichen! Manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü.

30 mins · manavgat'ta 2 kişinin yaralandığı kazada ambulans gelene kadar hamile eşinin elini bir an olsun bırakmadı.

Afad konuyla ilgili yaptığı son dakika açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Edinilen son dakika haberine göre tarım ve orman bakanı pakdemirli: Bizi takip edin haberi̇ni̇z olsun. '(manavgat'taki orman yangını) can kaybının olmaması sevindirici. Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri burada. Manavgat antalya arası kaç saat? Son dakika haberlerine göre kyk yurdu hazir hale geti̇ri̇ldi̇afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınıa sağlık bakanlığı. 30 mins · manavgat'ta 2 kişinin yaralandığı kazada ambulans gelene kadar hamile eşinin elini bir an olsun bırakmadı. 03.07.2021 05:08 matso başkanı güngör'den, kent ekonomisini çeşitlendirme çağrısı. Yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Manavgat ilçesini etkisi altına alan yangın rüzgarın etkisiyle yayılmaya devam ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde, yerleşik yabancılarla birlikte birçok insanın yaşadığı sitelerin yakınında fidanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Muz seraları yandı, traktörler alevlere teslim oldu.

Nükleer silahların yüzde 90'ı onlarda! Manavgat ilçesi yeniköy mahallesi'nden başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı. Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri burada. Bizi takip edin haberi̇ni̇z olsun. Bölgede bulunan mezarlar yangında tahrip olurken, yanan traktör ve.

Nmqnbvqpnkv6am
Nmqnbvqpnkv6am from foto.sondakika.com
Manavgat haberleri & hava durumu. Ekipler alevlerin benzin istasyonuna ulaşmaması için mücadele veriyor. Yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangın nedeniyle 3 mahalle boşaltıldı. Emniyet'ten '5 bin lira yatırdım iki saat sonra 74 bin lira kazandım' mesajlarına karşı uyarı; Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri burada. Manavgat'ta orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı, 62 kişi hastanelik oldu son dakika: Dumandan ve alevlerden etkilenen 62 kişi hastanelere kaldırıldı. Son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde meydana gelen korkutan orman yangını şiddetli rüzgarın da etki etmesi ile beraber yerleşim yerlerine kadar sıçradı.

Manavgat haberleri & hava durumu.

Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. Neyin içinde olduğumuzu bile fark edemedik ifadelerini kullandı. Manavgat antalya arası kaç saat? Manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü. 61.166 beğenme · 2.563 kişi bunun hakkında konuşuyor. Afad konuyla ilgili yaptığı son dakika açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Gündem son dakika haberleri (antalya manavgat) manavgat'ta son dakika son durum nedir açıkla. 30 mins · manavgat'ta 2 kişinin yaralandığı kazada ambulans gelene kadar hamile eşinin elini bir an olsun bırakmadı. Manavgat haberleri & hava durumu. Bugünkü gündem haberleri son dakika! Sarılar mahallesi hastane caddesi'nde sarılar jandarma karakolu karşısında orman ve makilik alanda çıkan yangına, orman i̇şletme müdürlüğüne ait 5 arazöz, 4 su. Manavgat harita nerede, nasıl gidilir? Yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangın nedeniyle 3 mahalle boşaltıldı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook